infobox1
transparentes Bild
 >> feratelPanoramabeeld

Het feratelpanoramabeeld verschaft uw gasten een indrukwekkend en actuele indruk van uw destinatie en maakt gelijktijdig zin in een bezoek van uw regio.
Het panoramabeeld maakt het U mogelijk de kijker uw destiantie uniek voor te stellen en dit door middel van een schriftloopband van uw aanbiedingen, acties en events doorlopend op de hoogte te houden. Uw gasten kunnen zich zo op voorhand via internet en GSM een voorproefje op hun reisdoel verschaffen.

Internet
Uw gast kan het beeld enerzijds op uw eigen website en anderzijds op de sites van onze contentprovi-ding-partners, 24 uur dagelijks over de ganse wereld oproepen. De beelden worden elk uur actualiseert. Verder kunnen zij de link op hun eigen homepage invoegen en bijgevolg hun online-beeld afronden. Infor-maties betreffende uw destinatie resp. uw regio worden door middel van een schriftloopband ingevoegd. Deze kunnen door u met de actuele aanbiedingen aangepat worden.Een voorbeeld vindt u op www.blumau.com of ook op www.feratel.com (Oosterijk->Steiermark->Bad Blumau).

Sinds 1 Januari 2005 worden de panorambeelden door het ÖWA (oostenrijkse webanalyse) gemeten. De getallen spreken voor zich: zo waren alleen al in februari 2006 7,5 mill. klikken op de feratelbeelden genoteerd.

    


GSM
Niet enkel op internet maar ook op uw GSM kunt U het beeld van uw regio ten allen tijde oproepen. Zo kunt U onze dienst benutten:
 • Stuurt U simpel een SMS met „goferatel“ naar de nummer +49 176 888 555 01 en U ontvangt een WAP-Push bericht met de link naar de panoramabeelden
 • of U gaat naar het internet op www.feratel.com/mobile, geef uw gsmnummer op en u ontvangt eveneens een WAP-Push bericht
 • of U geeft http://mob.feratel.com in de browser van uw GSM in - ook op deze manier bereikt u de feratel applicatie in Belgie ook bereikbaar in het Base net onder I mode,In Nederland in het KPN net onder I mode. • Camera
  - 4 Megapixel-digitaalcamera
  - geintegreerde microPC
  - inzetbaar bij -30 tot +45°C
  - 230 V glasverwarming en ventilator
  - gewicht: ca.10 kg
  - afmetingen: 37,5 x 13 x10 cm
  - eenvoudige montage op een muurstandaard of ronde mast
  - 1 jaar garantie


  De beelden worden via internet aan onze computer in de technische centrale in Pfarrwerfen gestuurd, waar ze voor het internet en de GSM applicatie verwerkt worden.

  Technische details
  Een 230V stroomaansluiting bij de cameralocatie, een DSL-internetaansluiting met een vast officiele IP-adres op de aansluitingsplaats vam de camera (netwerkasansluiting direct bij de camera) zijn voor de overbrenging van de data noodzakelijk.